TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Led tápegység 20W 12V DC IP67

Led tápegység 20W 12V DC IP67
4 450 Ft
Scharfer - kültérre beltérre egyaránt használható, vízálló (IP67) ultra slim LED tápegység család


Tápegység a 12V-os ledek működtetésére. A tápegység víz és szilárdtestek behatolása elleni védelmi szintje IP67-es, ezáltal magasabb páratartalmú helyiségekben is használhatóak. A működtető tökéletes megtáplálást biztosít LED fényforrásoknak és LED szalagoknak, melyek 12V DC megtáplálást igényelnek.Kiváló minőségű, konvekciós kültéri LED tápegységek. Nagy megbízhatóság, stabil feszültség terhelés alatt is. CE, EMC, LVD RoHS certifikációk.


Az IP67-es védettségű tápegységet nem csak kültérre, hanem beltérre is ajánljuk, főleg a teljes érintésvédelem biztosítása miatt. Ezeket az IP67-es kivitelű tápokat egyszerűen beépíthetik bútorokba, gipszkarton fölé, vagy a díszléc háta mögé. A csatlakoztatásokat leszigetelve a tápegység teljesen érintésvédett, így nem nyúlhatunk bele a csatlakozókba, mint a beltéri ipari tápegységeknél.

A Scharfer professzionális tápegységek további előnyei:

Fémház - jobb hőleadás, jobban bírja a terhelést, tehát sokkal hosszabb élettartam.
IP67 vízálló, kültérre, beltérre egyaránt használható.
Professzionális tápegységek, 90 % - ban lehet terhelni magas hatásfokúk miatt (szemben a más márkák 75-80%-os terhelhetőségével).
Ultra Slim, különlegesen keskeny kivitel - a legszűkebb helyekre is alkalmazható.

Különleges kialakítása miatt vékony reklámtáblák megtáplálására is kiválóan alkalmazható, de bútorvilágításban is a könnyen elrejthetősége, vízállósága és passzív hűtése miatt.
Webáruház készítés